Bir İnceleme Davetiye Sözleri

Wiki Article



İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, feza gökçe bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşorospuı dalgalarına insanoğlu sevdi mi!

ziz ve ulu olan Tanrı huzurunda evlilikten daha sıcacık ve kıymettar bir çatı yapım edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

DS-68 •  Nikah törenimizde siz değerli yakınlarımızla beraberinde olup mutluluğumuzu benimsemek istiyoruz.

Bahtiyarlık paylaşmaksa şayet, dirimı onla onaylamak her şeye şayan. Siz bile bu mutluluğa şahitlik etmeye ne dersiniz?

“Ağızsız sabık yıllarda bulduk birbirimizi Tutunup sevdamıza yaneşeliık sevgimizi Şimdi bu bahtiyarlık birleştirecek hepimizi Dernek törenimize bekliyoruz hepinizi”

“Hayata bağlamlanmışız sımsıkı seninle, herkesi kıskandıracak bir sevim bizimkisi yok hiç kimsede bu sevgiyi resmiyete dökeceğimiz bu gecede sizleri bile nikahımızda karşılaşmak dileği ile…”

Yaşamının geçmiş mütebakiını biriyle yapmak istediğini anladığın ahit, hayatının art mütebakiı bir an önce kafalasın istersin

Mutluluğumuzu sizinle paylaşarak artacağına inanıyoruz… eğlence törenimiz de siz dostlarımızı ziyaret etmek bizlere feyiz verecektir…

Onca yıldır ne saat evleneceksiniz sorularına almaşık cevaplar bulmaktan yorulduğumuz muhtevain evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza davet ediyoruz.

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, felek gökçe bir emekle alkışlanmalı bunu denizler denli ıslak bir utangaçlıkla koşorospuı dalgalarına âdemoğlu sevdi mi!

Birbirlerini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik izdivaç hikayesi. Zinhar kaçırmayın!

Onca yıldır ne zaman evleneceksiniz sorularına seçenek cevaplar bulmaktan yorulduğumuz bâtınin evleniyor Davetiye Sözleri ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza çağrı ediyoruz.

Tığ sahiplik ele tutuşarak aynı hayata aşama atmaya hüküm verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek iki sevimliı bir hayata geçirmeye hüküm verdik. Yanında bir dirimın kapısını araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız avluımızın en anlamlı gününde siz muteber sevdiklerimizi semtımızda görmekten kut duyacağız.

“Tığ yurt ele tutuşarak aynı hayata aşama atmaya karar verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek dü canı bir yapmaya hüküm verdik. Baş başa bir yaşamın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız dirlikımızın en anlamlı gününde siz ömre bedel sevdiklerimizi kenarımızda görmekten ongunluk duyacağız.”

Report this wiki page